Kenapa Coway?Kenapa Coway?Kenapa Coway?

 

KENAPA COWAY?

LIHAT ALBUM PRODUK DI SINI

Ramai yang call saya dan bertanya tentang kelebihan produk Coway. Apa yang best sangat guna coway ni? di sana coway, disini coway, disinun pun coway. kalau lalu highway Sungai Besi – KL kita akan nampak pintu gerbang sebesar-besar billbord iklan Coway. Fuhhh.. mesti produk hebat ni. Ok kakak2 abang2 sekalian.. kat sini Sal akan terangkan kenapa Coway ni femes sangat sampai masuk tv citer2 drama ke filem ke pun dah banyak produk coway menghiasi dapur mereka. jom kita lihat apakah yang membuatkan Coway begitu Special dari produk2 yang ada di Malaysia.

1. SUPERBRANDS

Anugerah paling besar yng coway dapat ialah kepercayaan rakyat Malaysia iaitu SUPERBRANDS12348767_1655446498059830_2103806430_n

Tiada jenama penapis air lain yang tersenarai dalam anugerah ini. Paling kukuh dan paling dipercayai rakyat. Jika anda memilih sesuatu produk tentu anda akan memilih dari jenama terkenal dan baik kualitinya. Sekarang anda usah ragu lagi dalam pemilihan produk.

anugerah

SATU-SATUNYA KATERGORI PENAPIS AIR YANG TERSENARAI

 

 

 2. Coway bukan PENAPIS tapi PENULEN.

Kualiti air Coway adalah yang paling tulen di pasaran Malaysia hari ini.  Penapis sistem nano biasa hanya mampu menapis saiz kotoran sehingga 0.001 mikron tetapi COWAY mampu menapis saiz kotoran sehingga 0.0001 mikron (500,000 kali ganda lebih kecil daripada rambut manusia)

PENAPIS AIR COWAY

PENCEMARAN YANG SERIUS

COWAY

NAMPAK MACAM BERSIH. ADAKAH AIR INI YANG MINUM??

PENCEMARAN-COWAY-AIR BUSUK-MAYAT

ANTARA SEBAB MENGAPA PERLU PENULEN BUKAN PENAPIS

3. AIR COWAY ADA MINERAL

Ada yang kata sistem RO tak bagus sebab RO menyebabkan air terus menjadi kosong dan takde mineral. AIr Coway ada mineral ya kawan2… macam mana tu? Kerana filter yang terakhir adalah karbon filter dari tempurung kelapa dan ia menghasilkan mineral semulajadi dan rasanya juga sedap menyebabkan peminum air coway berasa segar dan bertenaga.

Coway Reverse Osmosis

Filtration Micron

Gambarajah di atas menunjukkan perbezaan jenis penapisan air. Kebanyakan produk penapis air jenama hanya menggunakan sistem Nano. Produk penapis air Coway adalah satu-satunya yang mampu untuk menapis metal ion yang merbahaya.

jom tukar

JOM TUKAR.

Nota: Air reverse osmosis adalah air yang disarankan doktor untuk diminum pesakit buah pinggang. Jadi jika air reverse osmosis tidak bagus untuk kesihatan, mengapa doktor menyarankan ini?

4. PRODUK YANG BERKUALITI YANG BERTARAF DUNIA.

WQA Gold Seal

Coway adalah satu-satunya syarikat yang menerima WQA Gold Seal Mark untuk semua produk yang dipasarkan mereka. WQA adalah badan tertua yang diiktiraf untuk menentukan kualiti sistem penapisan air. Jadi, anda tidak perlu risau dengan kualiti Coway, kerana produk mereka memang sudah diakui kehebatannya. Persoalannya, adakah sistem penapis daripada jenama lain turut menerima pengiktirafan yang sama? JANGAN DENGAR CAKAP MEREKA YANG TIDAK ARIF TENTANG INI. JOM KITA CHEK SENDIRI : WQA= Water Quality Association

Di bawah menunjukkan bukti kehebatan dan kualiti produk Coway yang telah diiktiraf dunia.

Anugerah yang Coway miliki

Coway turut mempunyai “track record” yang baik di Korea Selatan. Malah di Malaysia sendiri sudah mendapat anugerah  “Superbrands Pencapaian yang luar biasa ini tidak mungkin dapat dicapai tanpa kepercayaan pengguna Coway yang mengakui kualiti produk dan servis kami.

5. PELANGGAN CORPORATE COWAY TERLALU RAMAI.

corpo-banner

12524407_1705867943017685_3528817243867674847_n 

hospital

5. PERKHIDMATAN YANG TERBAIK DAN TIDAK RUMIT.

Setiap pelanggan Coway akan mendapat perkhidmatan servis percuma daripada CODY (Coway’s Lady) dan ST (Service Technician). Jadi anda tidak perlu risau mengenai segala risiko kerosakan atau apa-apa masalah kerana semuanya akan diurus oleh Coway. 

header_HealthPlanner_1 - Copy

HI… SAYA SALMA HEALTH PLANNER ANDA.

suka sangatCustomer2 lain yang telah saya uruskan klik disini

Setiap jurujual coway yang berdaftar dipanggil Health Planner (HP). Setiap HP diwajibkan menghadiri Morning Meeting  dan training supaya mereka mendapat info-info terkini mengenai produk dan harga dari Syarikat Coway secara direct .

COWAY TRAINING

SEMUANYA  MEMBERIKAN PERHATIAN YANG SERIUS KETIKA TRAINING

Harga setiap produk adalah sama 1 Malaysia   dan ianya telah ditetapkan oleh syarikatProses untuk memiliki coway dengan mudah adalah seperti langkah dibawah. Semudah 123 Saya akan membantu anda untuk memiliki barangan coway hanya menghubungi saya di talian 

012-7028 280

dan langkah  ke 2 pihak HQ Coway akan menghubungi anda untuk pengesahan. Langkah ke 3 pihak technician akan menghantar dan memasang produk coway tanpa sebarang bayaran. Selepas penggunaan 2 bulan, pihak Coway Lady (Cody) akan call anda untuk servis secara percuma.

cody - Copy - Copy

Antara Pelanggan yang berpuas hati:

CEPAT DAN PANTAS

BIASANYA PEMASANGAN 3-5 HARI BEKERJA. TAPI CUST NI 1 HARI JE .. UNTUNG KAN…

 

12195914_798433576949505_3471000478972852686_n

Customer2 lain yang telah saya uruskan klik disini

Anda turut akan mendapat:

+ Percuma penghantaran

+ Percuma pemasangan

+ Percuma servis sanitasi setiap 2 bulan

+ Percuma pertukaran filter

+ Percuma jaminan penuh

+ Percuma baiki/ganti alat tulen

+ Percuma pemasangan semula (pindah rumah)

Berdasarkan penerangan di atas, ternyata Coway menawarkan air yang di jamin berkualiti, bersih dan tulen. Anda tidak perlu ragu-ragu dengan Coway. Coway turut mempunyai perkhidmatan “after-sales” servis yang terbaik untuk memudahkan pelanggan kami. Beli Coway hari ini dan alami sendiri air Coway. It’s not just water, it’s Coway Water Purifiers!

percuma pemasangan

6. RND SENDIRI DI KOREA

RnD

Coway mempunyai RND sendiri

RND CENTER

images (1)

RND Coway di Korea

12508913_835092653283597_2309453505019005496_n

Kakitangan Coway di seluruh Malaysia

12438951_835082589951270_7757161676503061699_n

Salah satu kumpulan Health Planner di JB

 

 

 

 7. HALAL DAN DI IKTIRAF JAKIM

Coway telaah mendapat pengiktirafan HALAL JAKIM

11138136_1602457993358681_3113216909547943802_n

8. WATER SPECIALIST

Kini Coway bukan sahaja pengeluar Penulen air bersistem –RO malah Coway telah mengeluarkan Penulin air bermineral –NEO– yang menggunakan sistem NanoTrap yang pertama dan juga Penulen air beralkali –INCEPTION HIBRID– yang sangat berkhasiat dan sesuai untuk yang mengamalkan diet dan menjaga kesihatan perut. Kerana semua penyakit berpunca dari perut dan pepatah “berkata mencegah lebih baik dari mengubati”.Coway kini digelar “COWAY WATER  SPECIALIST

Jika berminat, sila hubungi saya SALMA COWAY 012-7028280 

12227773_801770563282473_4781382437104817471_n

Alhamdulillah…

Keyakinan seorang doktor terhadap produk2 coway. Terima kasih Doktor Hakim kerana memilih saya sebagai perunding kesihatan coway. Sangat mudah dan tiada banyak soal terus sign 3 produk sekaligus kerana sememangnya seorang doktor telah mengetahui keperluan penulen air dan udara dlm kehidupan. Bila ditanya mana doktor tahu tentang coway ni.. spontan je beliau jawab.. “saya memang dah lama survey dan mengkaji ”

Wah.. patutla x banyak soal.. hehe..

Berminat? Mempunyai pertanyaan? Sila Hubungi / SMS / whatsapp 

012-7028 280

ANTARA BENEFIT LAIN

✔ Tak perlu masak air

✔ Tak perlu simpan air dalam peti sejuk lg

✔ Tak perlu angkut air dari vending meshine
✔ Anak2 boleh bawa air bersih kesekolah setiap hari.
✔ Boleh cuci muka dengan air sejuk COWAY-Awet Muda-kulit licin dan tiada kuman dan klorin yg mempercepatkan proses penuaan.
✔Dapat jaga buah pinggang seisi keluarga..
✔Masak nasi dengan air panas COWAY..mempercepatkan proses 
memasak dan nasi tahan lama..
✔Boleh buat telur separuh masak dengan air coway..Sarapan yang mudah dan ringkas.

ANTARA PELANGGAN INDIVIDU COWAY

12800371_859662200826642_5905968453681369566_n

JOM BERCOWAY BERSAMA KAMI

❤Lagi benefit dari mesin COWAY ini…x rugi anda memilikinya.. hanya dengan SEWAAN mampu milik…

FREE Penghantaran Seluruh Malaysia

✎ FREE Pemasangan Seluruh Malaysia

FREE Pemeriksaan Setiap 2 Bulan

✎ FREE Penyelenggaraan/Servis Setiap 2 Bulan

FREE Tukar Filter/Cartridge Berkala

FREE Pemasangan Semula (Jika Berpindah)

FREE ‘Full Warranty’ pakej termasuk peralatan mekanikal & elektronik jika pecah, rosak atau tidak berfungsi!

Saya menguruskan pemasangan COWAY ke seluruh MALAYSIA…

Saya adalah PERUNDING KESIHATAN serta memberi khidmat kepada pelanggan sebelum dan selepas jualan..

produk coway

LIHAT ALBUM PRODUK DI SINI

KLIK DI SINI JIKA MAHU KAMI HUBUNGI ANDA.

http://salmacoway.com/borang/

 

WHATSAPP/SMS

TAIP “COWAY” HANTAR KE

012 – 702 8280

ORDER SEBELUM 24HB ANDA BERPELUANG MEMENANGI SET MEMASAK “HAPPY CALL PAN MADE IN KOREA” BERNILAI RM750

LIHAT ALBUM PRODUK DI SINI

harga produk

http://salmacoway.com/borang/